Warning: The magic method __set() must have public visibility and cannot be static in /home2/karpatga/public_html/_framework/src/Classes/CPPClass.inc.php on line 27

Warning: The magic method __get() must have public visibility and cannot be static in /home2/karpatga/public_html/_framework/src/Classes/CPPClass.inc.php on line 33
Kárpát Galéria
Hírek separator Rólunk separator Kapcsolat separator Chat separator Vásárlás menete separator Megvételre keresünk separator Kosár
 

Kedves Látogató!
Köszöntjük virtuális képzőművészeti galériánkban, ahol a Kárpát-medence különféle tájain élő művészek alkotásaiban gyönyörködhet és azokból vásárolhat. A galéria részben eladó festmények, szobrok, kerámiák, grafikák, kisplasztikák, tűzzománcok stb. láthatók, a múzeum részben nem eladó műtárgyak kerülnek bemutatásra. 

 

 

A Legfrissebb művek címszó alatt a virtuális galéria anyagába legutóbb felvett öt festmény, szobor, grafika, kerámia, kisplasztika, tűzzománc stb. tekinthető meg (eladó és nem eladó alkotások vegyesen).

 

A Művészek címszó alatt a Kárpát galéria műveinek alkotóit találja meg képzőművészeti áganként (festő, grafikus, szobrász, keramikus stb.), függetlenül attól, hogy eladó vagy nem eladó műtárgyakkal szerepelnek a galéria anyagában. Egyelőre többnyire erdélyi művészek alkotásai láthatók, de a későbbiekben más határon túli régiók képzőművészeivel is bővíteni tervezzük anyagunkat.

 

A Galéria címszó alatti eladó műtárgyak között a műfaj, a művész neve vagy a téma alapján lehet keresni. Ha valamelyik eladó festmény, szobor, kerámia, grafika vagy kisplasztika felkelti érdeklődését, kérjük keressen meg bennünket a Kapcsolat címszó alatt feltüntetett elérhetőségeinken. Az eladó műtárgyak vásárlására vonatkozó információkat a Vásárlás menete címszóra, illetve az alkotások mellett a Hogyan vásároljunk kérdésre kattintva találja meg. Az eladó műtárgyak (legyen az festmény, grafika, kisplasztika, szobor) előzetes egyeztetést követen bemutatótermünkben személyesen is megtekinthetők.

 

A Kárpát galéria eladó festmény, szobor, kerámia, grafika, kisplasztika kínálata mellett a Múzeum címszó alatt nem eladó (magángyűjteményekben, művészek tulajdonában lévő, köztéren kiállított) képzőművészeti alkotásokat is megtekinthet. Ezzel erdélyi, kárpátaljai, felvidéki és délvidéki művészek (pl. Barabás Éva erdélyi festőművész, Vass Tamás erdélyi grafikus) munkásságának széles körben való bemutatására törekszünk.

 

Saját gyűjteményünket is szeretnénk gyarapítani, ezért a Megvételre keresünk címszó alatt olyan művészek neveit soroltuk fel, akiknek szívesen vásárolnánk a műveiből. Ha olyan eladásra szánt festmény, szobor, kerámia vagy grafika van a tulajdonában, melynek alkotója a felsorolásban szerepel, kérjük ajánlja fel nekünk megvételre.

 

Reméljük, hogy a képzőművészetet kedvelő látogatóként érdeklődéssel böngészi majd galériánk folyamatosan frissített, bővített anyagát és műgyűjtőként, ajándékot vásárlóként, befektetőként is elképzeléseinek megfelelő művet talál.
 

Kellemes időtöltést, böngészést és jó vásárlást kívánunk!